lauantai 25. joulukuuta 2010

Feliz NAVIDAD!! Ihanaa JOULUA!


Nyt on siis jouluaatto takana pain ja oikeestaan tosi ihanat muistot jai, vaikka vahan aluksi pelkasinki joulua ilman kaikkea mihin oli tottunu!
Edellis iltana paatin, etta en rupea turhaan haikailemaan suomeen ja miettimaan mitka kaikki asiat on erilailla, pitaa vaan osata nauttia kaikesta uuesta mita paasee kokemaan, mita sitten tuleman pitaakin!

Jouluaatto aamuna herasinkin sitten siina 10 maissa, nimittain en saanu enaa nukuttua ku oli niin kuuma!! Tunnelma siina aamupaivalla oli aika pelottavan ankea ja ajattelin, etta mitakohan tastakin joulusta oikeen tulee. Lapset oli kiukkusia, katottiin vaan kaikki telkkua tai surffailtiin netissa, siivoiltiin ja semmosta. Syotiin siina ruoka ja sitten olin jo ihan hinkumalla lahossa soittamaan Suomen perheelle hyvat joulut! No lahettiinki siina siskon kans tohon vahan matkan paahan semmoseen puhelinkoppi systeemiin soittamaan ja oli ihana toivottaa hyvaa joulua kaikille ja kuulla etta siella on kaikki hyvin :) Siella Buenos Airesin kaduilla kavellessani oli jotenki tosi outo ajatella, etta on jouluaatto! Oli ihan TOSI kuuma, vakea vilisti ku muurahaispesassa ja ihmisia oli myymassa koruja ja muita rojuja kadulla! Nain myos yhen perheen kerjaamassa ja yks nainen anto niille sakillisen kekseja ja jotain ruokaa ja toivotti hyvat joulut.. jotenki pistaa sanattomaksi!
Sitten siita mentiin tasta parin korttelin paassa olevalle ostarille ostamaan yks joululahja! Myonnan, HIEMAN viimetipassa, mutta parempi myohaan kun ei milloinkaan. Onneks taalla ei kuitenkaan oo tapana hossottaa nuitten joululahjojen kans, niin ei tarvinnu pahemmin ressata niitten kans.

Ostin talle isosiskon perheelle tommosen modernin MATEkupin!

No siina iltapaivalla sitten nukuttiin, katottiin lasten elokuvia ja kirjottelin paivakirjaan! Olin piilottanu sen mun talle perheelle ostaman lahjan tonne kuusen alle ja yhtakkia kesken Madagascar-leffan 6-vuotias siskontytto huomas sen lahjan ja sekos :D "AAAAA AITI TUOLLA ON LAHJA!!!! KELLE SE ON, MISTA SE TULI, MITA SIELLA ON?!!". No vanhemmat sitten keksi etta lahetaanpa kattomaan jos se pukki nakyis tuolla kadulla, ku se unohti jattaa lasten lahjat !! No sitten lahettiin porukalla ja hups lasten aiti/hostisosisko ihan VAHINGOSSA unohti jotain sisalle ja tuli sitten perassa (kavi siis laittamassa lahjat kuusen alle). No sitten ku tultiin takasin sisalle niin PUKKIHAN OLI KAYNYT! JEEEEEEE sita iloa, mika siita synty kun lapset huomas lahjat kuusen alla!

Oli se pukki syony sille jatetyt herkut ja poro heinat!

mullekki pukki jatti yhen paketin :)

Siina menikin loppu iltapaiva leikkiessa ja ihmetellessa, mita pukki toi! Ja sitten illala siina yheksan aikaan ruvettiin valmistautumaan jouluillalliselle. Tallaydyttiin oikeen siskon kans ja lopulta paastiin poydan aareen. Syotiin asadoa, vihannesten ja kasvisten kera!! MUYYY RICO :) tunnelma oli jotenki tosi ihana, yheksannen kerroksen parvekkeella, ulkona oli tosi lammin, kynntilat poydalla, hyvaa ruokaa ja seuraa ja Buenos Airesin halina!


Talla porukalla vieteltiin joulua!

Siina syonnin jalkeen lapset alko olla jo tosi vasyneita ja pienempi nukahtikin siina kun napsittiin kuvia! Malttamattomina ooteltiin kello kahtatoista..

Korkattiin pullo joulun kunniaksi :) (mulla lasi vaan rekvisiittana)
No sitten vihdoin viimein keskiyolla alko paukkumaan ilotulitukset ja paukku kylla kunnolla. Korttelit kaiku ja valilla pamahti niinkin lahella, etta lens paalle jotain ihme rakettiainetta :D Siina sitten toivoteltiin toisillemme hyvat joulut, niin espanjaks ku suomeksikin! Siskoa halatessa kummallakin vierahti kyynel poskelle. Vitsi ku oli ONNELLINEN OLO!

Vaikka oli ihan TOSI erilainen joulu, niin loppujen lopuks yks mun parhaimmista ja mieleenpainuvimmista jouluista <3


FELIZ NAVIDAD PARA TODOS! IHANAA JOULUA KAIKILLE!

besos marika

6 kommenttia:

  1. IHANASTI KIRJOTIT!
    Hyvaa joulua sullekki rakas. :)
    Mullaki ku halattiin siskon kanssa, niin tuli niin itku etta eii hitsi jja! :) <3

    VastaaPoista
  2. Voi söpöys!<3 ihana postaus taas ja oot kyllä ihan tositosi ruskee! hyvää joulun aikaa sinnekin, olet kultainen!<3 -maija

    VastaaPoista
  3. voi ihana ! ja niin ihanat teksti ja kuvat (huuh oot ruskee;o ) lämpöistä joulunaikaa sinne helteeseen siskoseni! <3 -annika

    VastaaPoista
  4. Oot yhtä joulukokemusta rikkaampi!! :)
    Kiva, että oot onnistunut nauttimaan maassa maan tavalla ja kuvista päätellen joulu on ollut lämminhenkisen yhdessäolon juhla, niinkuin joulun kuuluukin olla. Ja seuraava postaus sit tavoista viettää uutta vuotta!
    <3:lla äiti

    VastaaPoista
  5. Wouu mikä rusketus! <3 Musta on aina ihana kattoo näitä kuvia kun mä huomaan kuvista miten paljon nautit siellä olosta! :) Oisimpa itekkin siel plussa maissa. Meillä tääl suomessa riittää pakkasta vaikka sinnekkin vähän lähettää. Marika sitten kun se koulu taas alkaa niin tee sellanen postaus, että päivä marikan kanssa, että mitä kaikkee yhteen päivään tavallisesti mahtuu :) Ois tosi kiva! <3

    xxx
    Kaikkea hyvää ja Ihanaa Uutta Vuotta 2011! <3

    VastaaPoista
  6. KIITOS KAIKILLE KOMMENTEISTA!!
    ja kiitos menni ideasta!! taytyy toteuttaa tuo sitten maaliskuussa :)

    VastaaPoista