torstai 12. elokuuta 2010

VIIKKO!

Nyt on koti jääny taaksepäin! Ihan tosi hullua aatella, että mennee seuraavan kerran kotia vasta vuojen päästä. Tännään oon siis hyvästelly iskän ja parhaan ystävän :(
Nyt on mun matka kuitenki alkanu ja ihan loistava fiilis! Istun just tässä auton takapenkillä menossa kohti Sonkajärveä. Oon sanonu äitille tän matkan aikana varmaan ainaki viiesti, että Apua nyt mää oon oikeesti lähteny?!
Nyt siis viikko vielä Suomesta nauttimista.. Aluksi pari päivää mummun ja ukin luona, mökillä ja enolla. Sunnuntaina nokka kohti Kuopiota ja ihania ystäviä! Sitten kutsuukin jo Helsinki ja lentokenttä! Huiii. Sinne mua on tulossa saattamaan ainaki äiti ja pari ystävää.. voipi olla että kyyneliltä ei vältytä sinä päivänä.

Nää viime päivät tässä on menny aikalailla pakkaillessa ja ystäviä nähessä. Pakkaaminen oli PALJON HELPOMPAA ku olisin ikinä osannu kuvitellakkaa! Oltiin onneks ostettu äitin kans jo vamliiks kaikkea tarpeellista, joten melkeinpä ainoa mitä piti pakata oli vaatteet ja kengät. sitte suoristusrautaa sun muuta tuli otettua mukkaan..
Ja olin ihan hämmästyny ku se mun laukku paino loppujen lopuksi yli kolme kiloa vähemmän mitä sais painaa :o Mutta parempi näin!


Ainiin ja tuliaisiakin on tullu hommailtua.. vielä pari juttua puuttuu mutta ne kerkee vaikka Helsingistä sitten ostaa. Tässä ois ainaki nämä mitä jo on:


Jokkaiselle oma pieni muumipyyhe, nimellä varustettuna ja fazerin suklaalevy,
Kemissä huovutetut avaimenperät,
Sisuja ja salmiakkia,
Suomalaisia eläimiä-kirja siskon lapsille,
Kasvo- ja käsipyyhkeet,
Suomi DVD,
Suomi magneetti.....
(Vielä hankinnan alla ois Suomi-kirja espanjaks)
(nii ja sitte tehhään nyt äitin kans se suomikansio tuolla Sonkajärvellä loppuun)

Mutta nyt mää jatkan tätä matkustamista ku akkuki taitaa loppua tästä kohta! :D
Soronoo ja palataan vielä asiaan Suomen puolella!

6 kommenttia:

  1. Mistä oot ton Suomi DVD:n ostanu? :)

    VastaaPoista
  2. no se on meän iskän liikkeestä! siis kodinkonehuolto luukkosesta, kemistä.. siinä on jotaki kuvia suomesta mutta taustalla soi joku mozart tai joku vastaava niin se musiikki ei oo siinä mikkään paras :D mutta kummiski on joku!

    VastaaPoista
  3. luin jostai noista postauksista että harrastat tanssii ja oot jossai tanssikoulussa, nii aattelin että ootko rupeemas tanssijaks isona vai harrastaks iha muuten vaa ? :) ja aika ihania tuliaisia oot muute sinne viemässä, varmasti tykkää :D

    VastaaPoista
  4. No tuota ei mitään tietoa vielä mikä musta tullee isona :D mutta ei musta varmaan mitään tanssijaa tuu ikinä... eli muuten vaan :) paitsi oon mää tanssitunteja jo nyt jonku verran pitäny.
    Niiin toivottavasti tykkäävät tuliaisista, se oli vähän vaikee miettiä että mitä sitä veis.

    VastaaPoista
  5. OIH<3 Ompas ihania tuliaisia vai viemiäisiä vai mitä ikinä sitten onkaan :) Marika hei oon niin onnellinen ja ilonen sun puolesta kun pääset viettämään elämäs parhaan vuoden! Toivon sulle sinne kaikkee hyvää ja parasta ja toivotaan että kaikki menee hyvin! Ei olla kesänaikana taijettu kertaakaan törmätä, ohho :o Mutta kumminkkin, ikävä tulee noin ihanaa ja hyväsydämmistä ihmistä<3

    Love, xoxo

    Menni

    VastaaPoista
  6. Hah nyt sitten vastaan sulle menni vähän tälleen myöhässä :DD Niin munki mielestä onnistuin valitsee ihan hyviä viemisiä, eikä ainaskaa paina kauheen paljon.. ostin vielä semmosen suomikirjan espanjaks ja sitten siskolle marimekon meikkipussin :) Oli kiva vielä nähä nyt ennen lähtöö ja taijetaan kummatki nyt lähtee vielä helsinkiin, (mutta sielä ei varmaan kyllä nähä).. Kiitos ihan tosi paljon ja yrittäkkää piettää luokka pystyssä! tullee teitä hirviä ikävä kyllä <3 itku silmässä istuin sielläki ropossa ku aattelin että hitto miks mää lähen ?! mutta kyllä mää oikeestikki haluan lähtee! toivottavasti kaikki mennee sielä hyvin sitten ! :))

    VastaaPoista