torstai 13. toukokuuta 2010

100 days left

Oiii ensimmäinen kirjotus tänne ihkauuteen blogiin!!

Aloin nyt kirjottamaan blogia kun Argentiinaan lähtöön on enää 100 päivää jäljellä. Tuokin aika menee varmasti kuin siivillä, tai ainakin toivoisin! Eli olen lähdössä vaihto-oppilaaksi Argentiinaan elokuussa 2010 ja tarkotuksena ois viettää siellä 11 kuukautta!
Ootan ihan hulluna, että ois jo lähtöpäivä ja lentokone nousis jo ilmaan ja Suomi näkyis vaan pienenä plänttinä ikkunasta!

Odotuksia ja pelkoja on monenlaisia seuraavalle vuodelle. Tunnelma on itseasiassa aika sekava, enkä vielä todellakaan tajua, että olisin oikeesti lähössä minnekkään niin kauas vuodeksi. Nyt on juuri se vaihe, että ootan kuumeisesti isäntäperhetietoja, koska sitten saan tietää senkin minne päin Argentiinaa lähen asumaan.

Oii vitsi kun ootan sitä vuotta, sillä vaikka en ole vielä lattarimaassa asunu niin tuntuu, että ne on vieny mun sydämen jo valmiiks! Tanssi, musiikki ja aurinko! Niitä minä rakastan yli kaiken!

2 kommenttia:

  1. ujjui ihana :>>> sitten kyllä näemme ennen sun lähtöä! hyvä et piät ees plokia yllä nii ei tarvi jotai feispuukkia abusee kuulumisista. ja koita pysyvä houshuisa ettei housut karkaa sinne enne sua!

    VastaaPoista
  2. jees kyllä me varmasti nähhäänki kesällä vielä jossain!! Niin ajattelin, että tälleen on kätevä, että ihmiset voi olla tätä kautta vähän perillä miten siellä mennee :)) täytyy yrittää pysyä... ;D

    VastaaPoista