torstai 1. heinäkuuta 2010

me gustan mis amigos


Ajattelin vähän päivittää fiiliksiä... Nyt on jotenki niin haikea olo. En ossaa sen kummemmin selittää, enkä ees tiiä mistä se johtuu. Varmaan siitäki, että on niin väsyny töistä ja kaikista, tai en tiiä.. Oon mielessäni tosi innostunu ja lasken joka päivä päiviä :D mutta sitten tosiaanki ymmärrän ettei erkkikää jaksa kuunnella joka päivä sitä, että JEE ennää alle 2 kuukautta, jee enää 49 päivää, wohoo...
Sitten voi olla sekin haikeuden syynä, että mulla tullee kaikkia näitä ihmisiä ihan kauhea ikävä vaikka haluanki täältä pois! Jotenki tosi ristiriitasta.. Sitte kuitenki on tosi vahvana nyt sellanen tunne, että haluan täältä pois äkkiä, niin kaikki vanhat asiat unohtuis ja uusia kujjeita tulis tilalle!
Ja haluaisin nyt jutella jonku ihanan ystävän kans kaikki asiat halki! Ois ihanaaa ja helpottais kummasti<3
Mää luin tännään yhtä vaihtariblogia, jossa oli juttu läksiäisistä! kaikki ystävät oli järkänny sille ylläriläksiäiset,, luin sitä ihan kyynel silmässä! Mullaki on kyllä niin ihania ystäviä... nyt vaan tuntuu, että suurin osa niistä on jossain muualla ku täällä, mutta kaitpa siihen täytyy tottua.
Ja toivottavasti sitä saa uusia sieltä! Ja vähän muutaki ajateltavaa, ku täällä kemissä meinaa tulla liikaa muistot mieleen..

Mutta ihanaa kuitenkin ku nyt on saanu tehtyä hieman asioita etteenpäin. Äiskä on katellu matkalaukkua, kameraaki on tullu kateltua ja papereita tullu täytettyä! Huomenna on sitten koko vaihtarivuosi maksettuki :) ei tässä passaa alkaa haikeilee! 49 päivää<3

3 kommenttia:

  1. Asutko siis Kemissä vai Kuopiossa? Mä itse nimittäin asun tässä Keminmaassa. Mulla on itellä just samanlailla nuo tunteet. Oon innostunu lähteen, mut on vähän haikee olo ja varsinkin just ko kaikki laittaa et kuukausi lähtöön ym. ja ite en tiiä vielä yhtään minne ja millon lähen. :)

    VastaaPoista
  2. oii vitsi sää asut keminmaassa :o mää asun siis nyt kesän ajan kemissä ja äiti assuu kans keminmaassa :)) huippua! ois ihan kiva nähä sinua ja jutella vähän vaihtojutuista..

    VastaaPoista
  3. :) Vois tässä vaikka nyt nähä joku päivä, tosiaan olis kiva jutella vaihtojutuista.

    VastaaPoista