lauantai 24. heinäkuuta 2010

La maleta


On ollu tässä jo jonkun aikaa aikeissa kirjottaa tänne, mutta jotenki on vaan jääny. Vaihtoasioita on hoidettu taas jonku verran etteen päin. Matkalaukku on hommattu ja kameranki oon saanu jo ostettua melko kauan aikaa sitten!

Eilen tuli sitten AFS:ltä lentotiedot, että nyt sitten tiiän suurinpiirtein, että missä päin maapalloa ollaan millonki! :) nyt vaan ootan, että saisin ne lisätiedot isäntäperheestä.. Siinä ois kai tietoa siitäki, että millon alkaa koulut ja lomista sun muista. Aattelin soitella siitä maanantaina AFS:n toimistolle, niin jospa ne alkais pikkuhiljaa saapua.
Sitten pitäis kysyä, jos ne sieltä pystyis ottaa yhteyttä sinne lentoyhtiöön, että millaset ruuat siellä lennolla on, ku mulla on aika pahat allergiat, niin saattaa tulla hieman nälkä siellä jos en saa syyä muuta ku jotain omia evväitä. Mutta toivottavasti ne sais sinne jotain hoidottua.
Eniten oikeestaan pelkään sitä vuodelta ku jos en ossaa alussa espanjaa niin mitä saan siellä syödäkseni :o no se on sen ajan murhe!! pittää vaan aluksi ottaa vähän ruokaa mukkaan.

Pakkaaminen voi olla seuraava panikoimisen aihe. Laukku ei ole mikään kauhean iso ja painoa saa tavaroilla olla n. 20kg, joten ei tule olemaan helppoa! Mukkaan täytyy saaha vaatteita, kenkiä, tuliaisia ja ruokaa...

Tuliaiset on vielä vähän vaiheessa, mutta eiköhän ne tässä pikkuhiljaa ala valmistua. Ja sitten teen sellasen hienon kansion missä on tietoa suomesta ja sitte on kuvia mun elämästä täällä :D siitä vaan puuttuu vielä kuvat niin ei olla oikeen äitin kans päästy ensimmäistä sivua kauemmas ... tännään just onneks otettiin kuvia saunasta ja kotipihasta!

Joka postauksessa mää jaksan ihmetellä kuinka aika tuntuu menevän niin noppeesti! Mutta oikeesti! en oo Kemissä ku alle 20 päivää enää. Pittää ottaa ilo vielä irti tästä kesästä täällä! Nyt ollaan just menossa extemporereisssulle Sukevan mökille :)) ihanaaa! Saan nähä mummua ja ukkia ja uutta serkkuakin ja nauttia huomisen savon ihmeistä, letuista ja saunasta.

26 päivääää enää<3

besos marika

4 kommenttia:

  1. HERTSYYKKELI! Lähtö lähenee! :) vähänkö oot varmaan ruskee ku tuut takas, epistä! :) laittele aina kuvia tänne sun blogiin, täytyykin ruveta sitä sit seurailee! =)<3

    VastaaPoista
  2. hihiii niin tekee! en malta oottaa ja lasken päiviä, niin nuilla mennee varmaan mun kans täällä kotona hermot ku ilmotan aina montako päivää jälellä:DD mutta toivottavasti väriä tarttuis! saa nähä sitten ku kaks viimistä kuukautta on talvee siellä niin ei kauheesti pysty arska tarttumaan.. mut huippua, muista kommentoija, kiva lukkee niitä:)<3

    VastaaPoista
  3. Kandee varautuu siihen et Mendozassa on KYLMÄ sillon ku tuut! ite ne ehk ihan tajunnu et tääl on näin kylmä, varsinki iltasin :D mendozassa on TOSI kylmä, koska se on enemmän vuoristossa ku córdoba, luntaki on satanu.. Ainaki näin oon kuullu vaihtarikavereilta jotka siel on :D

    VastaaPoista
  4. Jooo pitää muistaa!! Oon katellu lämpötiloja ja tosiaan olen kans huomannu että lunta siellä tulee :D toivottavasti kerkeis vähän lämmetä ennen mun tuloa! Vitsi onko siellä mistä maista vaihtareita :o HUIPPUA!

    VastaaPoista