torstai 3. helmikuuta 2011

PUOLIVALI

Nyt siis ollaan aikalailla puolessa valissa vaihtovuotta! Just sen kunniaks on iskeny sen niminen ku koti-ikava.. Ei silla, oon ihan tosi onnellinen taalla nyt! Kieli sujuu jo paljonpaljon paremmin, joka on auttanu ihan sikana kaikessa. Nailla siis mennaan ja unohetaan koti-ikavat tyynyn alle!

Taysilla siis taa toinenki puolisko!! Jotenki nyt tuntuu, etta se elama taalla vasta alkaakin nytten, ku on tottunu kaikkeen ja pystyy olla kuin kotonaan :)



Nyt siis nauttimaan taysilla!!-->

besos
marika

3 kommenttia:

  1. Heips Marika!

    Hui kuinka aika menee nopeasti, puolivälissä jo vaihtoa!! :-)

    Arvaappas vain kuinka meillä on jo ikävä sinua :-) Pate tässä taannoin kyselikin, koska sinä tulet kotiin. Hänestä sinun pitäisi tulla jo, koska Annikakin tuli :-D

    Mutta me jaksamme odottaa, että ehdit elää yhden elämäsi seikkailuista siellä. Jälleen näkeminen on sitten sitäkin mukavampaa!!

    Mukavia päiviä sinulla, kuullaan!! :-)

    Halituksin
    Paku ja poppoo

    VastaaPoista
  2. Jos se yhtään helpottaa niin muistele kaikkein surkeimpia asioita suomesta... Hmmm...mitäs niitä onkaan...ei tuu just nyt mieleen yhtään... ;)
    Enivei, täällä oottaa lumityöt ja pyykin silitys, joten ei muuta kuin fiilistelemään!
    Ikävöiden äippä

    VastaaPoista
  3. Marika-rakas, nauti ihan täysillä ajastasi siellä. Meilläkin on tietty ikävä sua, mutta oot siellä (luultavasti/toivottavasti) vaan kerran yhtäjaksoisesti näin pitkään ja ota kaikki irti, mitä vaan saat revittyä:-)
    ME täällä ootellaan sua takasin ja elätään sun mukana sun tähtihetkiä, joita vaan kirjotat!
    Oot rakas,

    <3 Jenni

    VastaaPoista