tiistai 15. helmikuuta 2011

RANTALOMAILUA

Nyt on siis semmoset n. 40 tuntia bussissa istumista, 7 ihanaa paivaa Mar del platalla, teatteria, rantaa ja vaikka mita takanapain. NAUTIN KYLLA! tassa hieman otoksia nuilta paivilta.



JULKKIS!! sisko: " HEYYYY, UNA FOTO CON LA FINLANDESA!!!"


Hieman tota porukkaa

Tuli vahan laittomuuksia harrastettua! ja nuillaki henkkareilla ne paasti saalista sissaan.. minkas sille mahtaa etta nayttaa 14 vuotiaalta :DD


TEATRO MAR DEL PLATA. Kaytiin kattoo yks hauska naytelma ja ku kaikki nauro, olin silleen, mika tossa oli se vitsi :D hieman hittaalla viela taa espanja..

I <3 ARG

Viimisena iltana ostettiin siskon kans ampari ja lahettiin rannalle keraamaan simpukoita.. Ilta oli ihan mielettoman upea, tyhja ranta ja lammin vesi. No innostuttiin sitten siina piirtelemaan hiekkaan ja rapsimaan kuvia :) Kuitenkin loppujen lopuks paastiin hotellille vaatteet ihan markina, jalat polviin asti hiekkaa taynna ja ampari taynna simpukankuoria! Vimppailta jai kylla mieleen.



niin muuten, myohastyneet ystavanpaivat kaikille <3



Tana aamuna siis palailtiin kotia ja tassa taa paiva menny konneella ja telkkaria katellessa.. Nyt on semmoset kaks viikkoa lomaa jalella ja ei oo kauheesti suunnitelmia. Kavereita naha, joitain synttarijuhlia ja kouluun valmistumista! Niin no perjantaina hieman arjen alottelua kun alkaa taas kuubalaisen salsan tunnit. EN MALTA OOTTAAAAA :)

palaan asiaan taas, parjailkaa!
besos
marika

4 kommenttia:

  1. voi---herran---jumala--nuita sun henkkareita :D:D:D mikäs siinä jos toimii

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköstä siellä!:( Me täällä kauheessa pakkasessa värjötellään vaan :( Mutta piä hauskaa toki viimiset lomapäivät ;)<3

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia!! :)
    Mut kukas sulle tuommosia laittomuuksia on opettanu??? ;)
    Nautinnollista loppulomaa,
    <3:lla äiti

    VastaaPoista
  4. Ihanan näköistä! Ooo mieki haluaan lämpimään! Terkuin: jäätyneet jalat- Laura

    VastaaPoista