torstai 9. kesäkuuta 2011

EL VIAJE AL NORTE

Mulla on taas menny (liiotellusti) sata vuotta viime kirjotuksesta! On vaan niiin HIRMU paljon tekemista koko ajan. Nyt on siis tapahtunu semmonen juttu, etta ENS KUUSSA pitaa alkaa pakkaamaan kimpsut ja kampsut kasaan ja lahtea takasin kohti kotiSuomea. En vaan voi kasittaa millaan! Enka tiia pataisiko hymyilla vai murjottaa, koska samalla ootan hirveesti Suomeen paluuta, mutta ihan tuskaa sanoa heipat taalla kaikille ja kun ajattelee etta on monia joita en tuu nakemaan enaa ikina! Sen takia on vahan paa sekasin. Mun kohalla on pitany taysin paikkaansa se, etta vaihtarivuoden viimeiset kuukaudet on ne parhaat, nimittain oon nyt lahiaikoina nauttinu olostani ihan sata prosenttisesti. Kelataanpas siis ajassa taaksepain.. mita on siis tullu tehtya?

REISSU ROSARIOON JA POHJOIS-ARGENTIINAAN:

Ensiksi startattiin siskon kans matka kohti Rosariota 29.4.2011. Mun perhe on siis Rosariosta ja siella niilla on hirveasti kavereita ja tuttuja ja historiaa. Oltiin siis Rosariossa semmonen viikko ja nahtiin kaikkia perheen ystavia ja kierreltiin paikkoja! Oli kylla natti kaupunki, mutta kuolin kylmyyteen.






No Rosario jai taakse sitten 6.5. kun alko minun ja Ellan matka kohti Resistenciaa, ja pohjois-Argentiinaa. AFS-siis jarjesti vaihtareille vahan yli viikon kestavan matkan ja meita olikin siella semmoset 50 vaihtaria plus vapaaehtoiset sun muu henkilokunta. En nyt sen enempi ala tekemaan matkakertomusta, ku siita tulis niin pitka, mutta kuvathan ne kertoo aika paljon! Tuli nahtya ihan mielettomia maisemia mm. vesiputoukset, tehtya kaikkea extremea kuten vaijerilla liitamista viidakon ylapuoella, saatua ystavia ympari maailmaa ja kerattya ihania muistoja.








































Lahemmas sata tuntia tuli varmaan istuttua bussissa tuon reissun aikana, mutta oli kylla sen arvosta pepun puutuminen! Oli ihan mielettoman hauska reissu!

3 kommenttia:

  1. Kiva parta ;)
    <3:lla äiti

    VastaaPoista
  2. "Oli kylla natti kaupunki, mutta kuolin kylmyyteen."
    hahah repesin! tervetuloa Suomeen pikku Marika! ;) <3

    VastaaPoista