keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

PREGUNTAS, KYSYMYKSIA!!

Nyt ajattelin toteuttaa taalla minunki blogissa tammosen kysymyspostauksen! Joten nyt vaan kysymyksia kehiin. Kysykaa mita vain taivaan ja maan valilta, mutta tietysti tahan vaihtoon liittyvat kysymykset ois odotettavissa :)
On nyt tassa aikaa kerailla naita kysymyksia, koska huomenna tosiaan tulee yksi ranskalainen kaveri kylailemaan viikoksi tanne Mendozaan, joten en tiia onko mulla silla viikolla aikaa paivitella, mutta lupaan kylla vastailla!

ELI NYT KYSYKAAHAN!!

besitos

16 kommenttia:

  1. Minkälaisia juttuja kuvittelet nyt ennen Suomeen paluuta sulle tarttuneen Argentiinasta pysyvästi? Vaikea kysymys heti alkuun! :) Mitä asioita (jos ei ihmisiä lasketa) tulet kaipaamaan Argentiinasta eniten ja mitä luulet, että et ollenkaan?
    Näitä juttuja on kiva miettiä etukäteen, koska voi olla, että ne muuttuu täysin kotiinpalattua. Suerte con las últimas semanas en Mendoza querida!

    VastaaPoista
  2. eikös olekkin ollu vaihtovuoden aikana kaikista eniten ikävä annika siskoa? ;)<3

    VastaaPoista
  3. Miten luulet meidän Kuopiolaisten muuttuneen tämän vuoden aikana? (: Vai ollaankohan me muututtu ollenkaan? :P Ja kuka sun läheisin ihminen on siellä Argentiinassa? ( = Kelle me soitetaan vihainen puhelu jos päätätkin jäädä sinne.) :DD
    Tuire

    VastaaPoista
  4. millasta ruokaa siellä syödään? epäterveellisempää kuin suomessa? oletko lihonnut tai laihtunut vuoden aikana?

    VastaaPoista
  5. Ootko oppinu hyvin espanjaa? ootko bilettäny paljon siel?

    VastaaPoista
  6. mistä oot tykänny kaikista enite siellä ? mikä sun espanjan taito oli enne ku lähit sinne ja mite paljo se on muuttunu nyt ? mitkä kuukaudet on ollu parasta aikaa siellä (eli siis jos oot esim 11kk ni vaikka 5. ja 6. kuukaus ) ?

    VastaaPoista
  7. oliko espanja erilaista ku oletit sen olevan? missa vaiheessa on ollu kaikkein kovin ikava omia suomalaisia kavereita? pelottaako kotiinpaluu vai ootko ees miettiny sita viela? missa mielessa on helpotus paasta kotiin pitkasta aikaa eli siis mita asiaa "karkuun" ehka haluaisit vai onko kaikki on ollu taydellista koko ajan? :D siina vahan pohdittavaa =)

    VastaaPoista
  8. Pääseekö siellä baariin alle 18-vuotiaana? Eikös siellä ikäraja ole 18? Juovatko nuoret siellä vai vaan tanssivat? :P
    Luin jostain että koulussa ei saisi käyttää meikkiä. Saako sun koulussa?
    Oliko opiskellut espanjaa ennen vaihtoon lähtemistä? Jos olit niin kuinka paljon?
    Minkälaiset kotiintulo ajat sulla on?
    Ja itsekkin olen tod.näk. lähdössä AFS:n kautta, niin minkälaisia sääntöjä AFS on määrännyt?

    VastaaPoista
  9. ps. Juhlitaanko Argentiinassa vappua, juhannusta, pääsiäistä yms.?

    VastaaPoista
  10. Moi,
    oon yrittäny ettii mut sä varmaa tiiät parhaiten, et mikä verkkovirta siel on? tai siis toimiiko suomen puhelin/kamera lautrit sielä ? ja sit myydäänkö siel Ipodin seinälautreita ?
    Ja jos saisit pakata uudestaan ni mitä pakkasit mukaan ja kuinka paljon :) ?
    Oliks sulla omaa tietokonetta mukana ? ja jos oli ni kannattiko ja jos ei ollu, ni oisko tarttenu :)?

    Ja niin kuinka kauan sul meni aikaa tottuu siihen perheeseen sillee et pystyit kävelee jääkaapille ajattelematta ja tollasta ? :)

    T. Annihelmi, en joistain syyst pääsy kirjautuu mun bloggeriin XD

    VastaaPoista
  11. Heippa! Oon aatellu viedä argentiinaan tuliaiseks jonkun suomalaisen elokuvan tai suomesta kertovan dvd:n, mutta rupes mietityttää toimiiko argentiinassa samanlaiset dvd:t kun meillä suomessa? :)

    VastaaPoista
  12. PALJON ONNEA MARIKAA 18 VUOTTA!:) juhlihan kunnolla siellä! sitte täällä uudet juhlat :p
    <3:Anniina

    VastaaPoista
  13. Hei Marika!

    Hurjan paljon onnea Päivänsankari!!

    Vanhat ja viisaat sanovat, että nainen on kauneimmillaan 17 vuotiaana...joten tervetuloa meidän rupsahtavien ja jo rupsahtaneiden joukkoon :-)

    Halauksin
    Katri, Marko ja Patrik

    VastaaPoista
  14. maaarika!. vos, cuando estabas en Argentina, escribías en este blog.. Ahora que ya te fuiste, vas a volver a escribir en el blog contando como está todo en Finlandia?, por favorr, sería lindo leer todo eso!. yo siempre traducía la página para poder leer todo lo que ponías de Argentina xD

    Bueno, mi pregunta es esta: Vas a volver?, Cual es el país que mas te gusta?, Vas a "adoptar" a alguien de otro país como lo hicieron con vos?.

    VastaaPoista
  15. Kun mietit sitä koulumaailmaa mikä siellä on, nii miten se on erilainen suomen koulusyysteemiin ja koulumaailmaan yleensäkin verrattuna? Ja miten ihmiset yleensäkin suhtautuu koulutukseen ja kuinka pitkälle koulutautuu?:)

    VastaaPoista
  16. koskahan kirjotat..

    VastaaPoista