maanantai 13. kesäkuuta 2011

..mueve la cintura mamasita como va...


Nyt oli onneks aikaa paivitella hieman kuulumisia, kun mina taas reippaana tyttona oon maanantain pois koulusta. Viime perjantaina siis menin bussiasemalle kello kuus iltapaivalla hakemaan yhta helsinkilaista vaihtarityttoa, joka on vaihossa semmosen 3 tunnin paassa tasta mun kaupungista. Me oltiin siis suunniteltu, etta se tulee viikonlopuks tanne Mendozaan mun luo kylailemaan ja shoppailee.
Mean viikonloppu alko yhen itavaltalaistyton yllatyssynttareilla. Alkuilta naytti hieman pahalta, koska ei meinattu alaikasina paasta siihen paikkaan sisalle, missa ne synttarit piettiin, mutta loppujen lopuksi se paikka vaihettiin ja loppuilta nayttikin jo ilosemmalta :)
Lauantaina sitten herattiin siina puolen paivan maissa ja valmistauduttiin kaupunki-iltapaivaan. Alotettiin Mc Donaldsissa, jonne tuli myos Emily, yks USAvaihtari. Sitten paatettiin lahtee ettimaan asioita shoppauslistalta. No tietysti oltiin asialla siestan aikaan, ettei mikaan paikka ollu auki, joten paatettiin menna Plaza Españalle kokikselle ja juttelee elamasta.



Sitten ku kaupat oli taas auennu lahettiin paniikissa ostoksille ja loyettiin kaikki mita pitikin. Ja minakin sorruin ostamaan yhen kaulahuivin (alle 4e) vaikka ei ollukkaan tarkotus mun tuhlailla. No sitten alko ollakkin jo myoha kun saatiin viimiset ostokset tehtya ja suunnattiin plaza independencialle, jossa on kaikkia niita kasityokojuja.
Sitten olikin jo tarkotus ottaa bussi takasin kotia, mutta tormattiinkin salsatunnilta tulevaan aitiini ja se vei meijat SUBWAYhin syomaan. Elikka paivan saldona makkarin ja subin salaatit :D nam!
Syonnin jalkeen olikin jo pakko rientaa kotia suihkuun ja laittautumaan kun lahin nayttamaan vahan miten Mendozassa biletetaan. Hhahah monen tunnin miettimisen jalkeen saatiin ihan hyvat kamppeet paalle ja paastiin lahtemaan siina puolen yon jalkeen. Se on vaaaan niin hassua ku joka kerta ku meen bolicheen nykyaan, mietin, etta miks hitossa tuun tanne ku mulla on ihan tylsaa. Ne on niin isoja, etta yleensa puolet illasta menee tuttujen ettimiseen. No me paadyttiin sitten loppuajasta tanssimaan kahestaan, mutta ihan hauskaa oli loppuilta kylla!:)

Sunnuntaina herattiinkin mukavasti kolmelta iltapaivalla. Syotiin, ja sitten ruvettiinkin oottamaan, etta mun iska tulis hakemaan meat mean mokille. No kahen tunnin oottelun jalkeenkaan sita ei nakyny ja soitettiin sille. Sano tulevansa, mutta kuulemma mokille lahto oli jo liian myohaa niin paadyttiin sitten juomaan teeta semmoseen ihanaan ravintolaan. Siella juteltiin elamasta, niinku yleensakkin mun papán kans! Taustalla soi semmonen ihana musiikki joka toi kuuban mieleen (sinnekkin niin haluttais menna).. teehetken jalkeen mentiin ostamaan Kiralle bussilippu maanantaille. Kun palattiin kotiin ilta meni siina syodessa ja hopotellessa blogeista sun muusta.

Tana aamuna sitten herattiin mukavasti 20 vaille 7. Kouluvaatteet paalle ja aamupalalle. Mun aiti sitten ilmottaa, etta ei voikkaan saattaa Kiraa bussille eika me voitu sita yksinkaan laittaa sinne seikkailemaan. Mamá sitten sano, etta ihan sama, et mee tanaan kouluun ja kayt saattamassa sina :D hahha no eikai siina! muutenki inhoon maanantaita koulussa ku meilla on enkkua ja inhottava opettaja, joten suostuin :)
Tassa sita sitten istun huoneen siivoomisen jalkeen koneella. Siskokin meni lauantaina viikoksi Buenos Airesiin, joten melko rauhallista on! Illalla tango- ja salsatunneille.
Tassa aina kun on hirveesti tekemista, niin ei tuu mietittya kuinka nopeasti aika menee, nimittain hoksasin, etta niita kauheita maanantain enkuntunteja on jalella enaa vaan 2! Viikkoja Argentiinassa vain 5!


Lopuksi viela kannykalla tallennettuja aamufiiliksia noin viiden kuukauden takaa! :)

besitos ja loppuun viela huomenna 18 vuotta tayttavalle Kiralle oikeen HIRMU PALJON ONNEA!! FELIZ CUMPLEAÑOS! oli ihan mielettoman kiva ku olit kaymassa ja tervetuloa millon haluat :) te quieroooo

3 kommenttia:

  1. btw, ihanat maiharit! :) -sisko

    VastaaPoista
  2. Sie se siellä vaan `hopottelet´ :)
    Saapa huomata, kuinka monta vuotta kuluu seuraaviin lippispileisiin noin intensiivisellä opiskelumetodilla...
    <3:lla äiti

    VastaaPoista
  3. vähän myöhässä tulee tämä mutta KIITOS ONNITTELUISTA! ja muutenkin ihan parhaasta viikonlopusta. onneksi nähdään ihan pian ;)

    besos! <3

    VastaaPoista